coating_s
contact_button

Brandwerende coating

Brandwerende coating

Staalconstructies dienen vaak brandwerend beschermd te worden, veelal wordt er gebruik van promatec om een staalconstructie
brandwerend te beschermen.
Maar wat nu als promatec geen optie is?
Dan wordt het heel ander verhaal, vanaf dat moment kunnen wij u verder helpen, Minnaard schilderwerken kan uw staalconstructie of andere objecten voorzien van een brandwerende coating tot wel 120 minuten brandwerendheid.brandwerende coating
Deze brandwering garanderen wij met een certificaat, nadat er verschillende metingen zijn verricht en conform behandeladvies akkoord zijn bevonden.

Brandpreventie is een zeer serieuze zaak en dient ook zeer serieus en verantwoord uitgevoerd te worden, omdat het in een noodsituatie voor mensen het verschil kan betekenen tussen leven en dood.

Tevens kunnen wij deze werkzaamheden ook zelfstandig uitvoeren in liftschachten, doordat wij hiervoor gecertificeerd zijn en ook ruime ervaring (8 jaar) hebben met het werken op liften en in liftschachten.
Wij voeren deze werkzaamheden uit door heel Nederland en eventueel ook Belgie.

Hoe gaat het in zijn werk? U neemt contact op met ons wij maken een afspraak om ter plaatse te komen kijken
of wij ontvangen van u een tekening/detail van het te behandelen object en de gewenste of vereiste brandwerendheid.
Hiermee laten wij een berekening maken van de benodigde laagdikte.
Met deze gegevens kunnen wij u een offerte op maat maken.
Voor de aanvang maken we een aantal metingen van de laagdiktes van de eventueel reeds aanwezige coating zodat we een nul-basis hebben.
Na het aanbrengen van de brandwerende coating wordt er telkens gemeten hoeveel droge laagdikte er aanwezig is op verschillende punten.
Zodra de vereiste laagdikte bereikt is welke in de berekeningen is aangegeven, overhandigen wij een certificaat na oplevering van de werkzaamheden.

U bent hierdoor verzekerd van een deugdelijke brandwering die aan de gestelde eisen voldoet.

Heeft u vragen over brandwerende coating of wilt u een gratis offerte ontvangen neem dan gerust contact op via de onderstaande contact button.

contact opnemen