Liftonderhoud voor VvE of VvE beheerders

Om klein liftonderhoud als schilderwerk, schoonmaken en glas-bewassing eenvoudig te kunnen laten uitvoeren.
Bieden wij dit als totaalpakket aan, zodat u zo min mogelijk werk heeft aan het inplannen hiervoor.
Wij werken landelijk tegen scherpe tarieven, en besparen u een hoop kosten doordat we alles geheel zelfstandig mogen uitvoeren.

glazen liftchachtOf het nu gaat om het bijwerken van het schilderwerk aan de staalconstructie, of geheel over laten schilderen.
U bepaalt wat u wilt laten doen, uiteraard adviseren wij u graag indien gewenst over wat noodzakelijk is om er voor te zorgen dat de kans op storingen zo klein mogelijk is en blijft.

Het uitvoeren van werkzaamheden doen wij uiteraard in overleg om de overlast tot een minimum te beperken.
Omdat het natuurlijk belangrijk is dat de beschikbaarheid van de lift zoveel mogelijk gegarandeerd kan worden richting de gebruikers van de lift.
Mocht er maar 1 lift beschikbaar zijn in een pand kunnen we zelfs passende oplossingen bieden als bijvoorbeeld
de werkzaamheden uitvoeren in de nachtelijke uren, zodat bewoners of bezoekers er bijna helemaal niks van merken.

Liftonderhoud is vervelend omdat de lift een korte periode buiten dienst moet worden gezet, maar met goed overleg
en een strakke planning kan dit tot een minimum worden beperkt en uiteindelijk voorkomt het ook ongewenste en onvoorziene storingen, die nog meer ergernis en overlast veroorzaken.

Een schone lift zal het gebruikersgemak aanzienlijk verhogen, deze zal u soepeler van verdieping naar verdieping vervoeren wat dan ook weer resulteert in een veiliger gevoel tijdens de rit met de lift.
tevens is een lift, zeker een lift met glas elementen vaak een blikvanger voor bezoekers logischerwijs wil je dan ook dat de lift er op en top bij staat.